Η Sony ανακοίνωσε το flagship της, Xperia 1 II

Ανακοινώθηκε η ναυαρχίδα της Sony, Xperia 1 II (Xperia One Mark Two) που ενσωματώνει τις κορυφαίες τεχνολογίες της εταιρείας και υποστήριξη 5G συνδεσιμότητας.

Η συσκευή είναι χτισμένη γύρω από ένα OLED panel 6,5 ιντσών ανάλυσης 4Κ (HDR) με το γνωστό, πλέον, 21:9 aspect ratio. Η οθόνη υποστηρίζει Motion Blur Reduction τεχνολογία αντί για μεγαλύτερο refresh rate. Η εταιρεία αναφέρει ότι είναι μία παρόμοια τεχνολογία με τα 90Hz.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες με ίδια ανάλυση, 12MP κύρια +12MP ultrawide + 12ΜP telephoto αλλά με μεγαλύτερους αισθητήρες από την προηγούμενη ναυαρχίδα, που φέρνουν την υπογραφή της ZEISS. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP. Ο πρώτος φακός έχει διάφραγμα f/2,2 με Dual-PD Autofocus. Ο telephoto έχει διάφραγμα F/2,4 με υποστήριξη OIS και PD AF. Ο κύριος αισθητήρας του Xperia 1 II έχει διάφραγμα f/1,7 και Dual PD AF αλλά και υποστήριξη Οptical Image Stabilazation. Ανάμεσα στην κύρια φωτό και την telephoto βρίσκεται ένας τέταρτος σένσορας, ο 3D iTOF που βοηθάει περισσότερο στην ταχύτητα του focus.

Το τηλέφωνο κρύβει μέσα του την επιτομή της τεχνολογίας όσον αφορά στα SoCs στο Android, τον Snapdragon 865 με 5G modem. Έχει 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού επεκτάσιμου χώρου. Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP65/68 και η μπαταρία του είναι 4000mAh. Πολύ θετική η επιστροφή της θύρας ακουστικών 3,5mm ενώ ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων παραμένει στο πλάι της συσκευής.

Το Sony Xperia 1 II θα κυκλοφορήσει σε Black και Purple στην Ευρώπη με Android 10 λογισμικό στα τέλη της Άνοιξης 2020. Η τιμή ακόμα δεν είναι γνωστή.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
Marvel vs Capcom: Infinite