Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η Skydance New Media αναπτύσσει νέο Star Wars παιχνίδι

Η Skydance New Media το Studio που διευθύνει η Amy Hennig, ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την Lucasfilm Games για την ανάπτυξη ενός Star Wars παιχνιδιού. Το νέο παιχνίδι περιγράφεται στο δελτίο τύπου ως ένα πλούσιο κινηματογραφικό παιχνίδι δράσης περιπέτειας και θα περιλαμβάνει μια πρωτότυπη ιστορία μέσα από το σύμπαν του Star Wars. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Η Amy Hennig δηλώνει η ίδια πως η πρώτη ταινία του Star Wars του 1977 την έχει στιγματίσει στην παιδική της ηλικία διαμορφώνοντας έτσι την σκέψη της στο να είναι δημιουργική. Η Hennig παλιότερα συμμετείχε και στα παιχνίδια Uncharted δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την ΕΑ. Η τελευταία συνδρομή της ήταν στο Project Ragtag της EA από το studio της Visceral.

Με αυτή την εξέλιξη η Skydance New Media είναι το δεύτερο μεγαλύτερο έργο που αναλαμβάνει καθώς έχει ανακοινωθεί και ένα παιχνίδι της Marvel. Τώρα που τα δικαιώματα του Star Wars δεν ανήκουν στην ΕΑ πολλά είναι τα Studio που θα ασχοληθούν με νέα Projects.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!