Η Sharp ανακοίνωσε το Aquos R5G με SD 865 και δυνατότητα καταγραφής 8Κ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Sharp η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της που θα προορίζεται για την Ιαπωνική αγορά, τουλάχιστον προς το παρόν. Πρόκειται για το Aquos R5G, την πρώτη 5G συσκευή της Sharp η οποία εντυπωσιάζει.

Ενσωματώνει οθόνη 6,5 ίντσες με ανάλυση QHD+. Έχει notch σταγόνα στο επάνω μέρος για την selfie κάμερα των 16ΜP αλλά και… μία δεύτερη εγκοπή στο κάτω μέρος για τον capacitive αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πρόκειται για IPS panel με ρυθμό ανανέωσης 120Ηz.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν τέσσερις κάμερες με την κύρια να είναι στα 12MP και να υποστηρίζει OIS. Η δεύτερη είναι επίσης στα 12MP και είναι ένας φακός telephoto με OIS ενώ η ultrawide κάμερα είναι στα 48MP. Την τετράδα συμπληρώνει ένας αισθητήρα ToF. Το τηλέφωνο είναι επίσης ικανό να καταγράψει βίντεο ποιότητας 8K μέσω του ultrawide φακού του.

Στα “σπλάχνα” της συσκευής, βρίσκεται ο Snapdragon 865 και 12GB LPDDR5 μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 256GB UFS 3.0 με δυνατότητα επέκτασης. Η μπαταρία του είναι στα 3740mAh και “τρέχει” Android 10. Στα πολύ θετικά η πιστοποίηση αντοχής IP68.

Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή ή την παγκόσμια διάθεση του Aquos R5G με τη συσκευή να αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στην άνοιξη.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Πιθανή παρουσίαση του Red Dead Redemption HD στο PlayStation Meeting