Η σειρά του Lord of The Rings ξεκινά τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα

Το Cast που θα πρωταγωνιστήσει έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς

Η πολύ-αναμενόμενη σειρά του Lord of The Rings όπως όλα δείχνουν παίρνει τον δρόμο της καθώς ολοκληρώθηκε το cast των ηθοποιών. To Amazon γνωστοποίησε επίσης πως τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο. Το Lord of the Rings αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα franchise εκεί έξω και όπως ξέρουμε βασίζονται στα ομώνυμα βιβλία του  J. R. R. Tolkien. Τα γεγονότα του Lord of the Rings όπως είδαμε και από τις ταινίες  εξελίσσονται στη  Μέση Γη με την πολυπλοκότητα των χαρακτήρων να είναι πολύ μεγάλη. Τις ταινίες του Peter Jackson τις γνωρίσαμε μέσα από την τριλογία The Fellowship of the RingThe Two Towers, and The Return of the King όπου είχαν έσοδα δισεκατομμυρίων στο Box Office

Ως προς την σειρά του Lord of The Rings θα προβληθεί μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία του Amazon Prime Video και όπως μας ενημερώνουν τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. Τα γεγονότα θα λαμβάνουν μέρος πριν από αυτά του The Fellowship of the Ring και η σειρά θα είναι ως prequel των ταινιών. Τα γυρίσματα θα γίνουν και πάλι στην Νέα Ζηλανδία. Παραγωγοί της σειράς θα είναι ο J.D. Payne και ο Patrick McKay οι οποίοι γράφουν και το επόμενο σενάριο του Star Trek. H πρώτη Season θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και δεν έχει λεχθεί αν τα γεγονότα της σειράς θα συνδέονται με την τριλογία των ταινιών. 

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την σειρά καθώς θεωρούν πως ο Peter Jackson μέσα από τις ταινίες έχει αναπαραστήσει πλήρως πιστά και πετυχημένα τον κόσμο της Μέσης Γης . Οπότε ίσως η “Μέση Γη” δεν χρειάζεται περαιτέρω εξερεύνηση μέσα από την σειρά.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Monster Jam Steel Titans