Η Sega συνεργάζεται με την Google για την δημιουργία next-gen κονσόλας;

Οι φήμες για την δημιουργία κονσόλας από την Google είναι πολλές και ενώ πιστεύαμε ότι θα αρκεστεί στις streaming υπηρεσίες μια νέα φήμη έρχεται να ταράξει τα νερά και να μιλήσει και για νέα κονσόλα.

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει καταθέσει πατέντες για game controller και σύμφωνα με την φήμη στην Game Developers Conference (GDC) 2019, που ανοίγει τις πόρτες της 18 Μαρτίου, θα δούμε μια νέα κονσόλα. Αυτή η κονσόλα θα έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Sega η οποία θα δημιουργήσει και παιχνίδια γι’αυτήν αλλά και θα υποστηρίξει την streaming υπηρεσία της Google.

Η Sega έχει ήδη ανακοινώσει νέο Sonic παιχνίδι αλλά και αρκετά άλλα ακόμη όπως το Team Sonic Racing αλλά και το exclusive για το PlayStation 4 Judgment. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αναπτύσσει και κάποιο νέο παιχνίδι το οποίο θα είναι αποκλειστικό για την κονσόλα της Google. Τέλος, η φήμη αναφέρει ότι η Google θα συνεργαστεί και με την Ubisoft έτσι ώστε η εταιρία να δώσει τα παιχνίδια της στην νέα κονσόλα. Αυτό δεν είναι καθόλου παράλογο μιας και πρόσφατα είδαμε το Assassin’s Creed Odyssey να τρέχει μέσω του Project Stream της Google.

Όπως είναι φυσικό, μιας και πρόκειται για φήμη, περιμένουμε να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις (αν υπάρχουν) της εταιρίας έτσι ώστε να μάθουμε και περισσότερα για την συγκεκριμένη κονσόλα. Η GDC είναι πολύ κοντά και σύντομα θα δούμε αν θα επαληθευτεί η συγκεκριμένη φήμη.

Πως θα σας φαινόταν μια συνεργασία της Google με την Sega; Θα θέλατε να δείτε ακόμη έναν παίκτη στην σκακιέρα του gaming; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
H Sony ετοιμάζει Playstation Event στη Νέα Υόρκη;