Η Samsung κατασκεύασε φορητό SSD με δακτυλικό αποτύπωμα

Όλο και περισσότερος κόσμος αγοράζει φορητούς δίσκους SSD αλλά λίγοι από αυτούς παρέχουν ουσιαστική προστασία. Η Samsung παρουσίασε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο T7 Touch που είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο και έρχεται με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος. Με αυτόν τον τρόπο οι κάτοχοι θα είναι σίγουροι ότι τα πολύτιμα αρχεία τους είναι ασφαλή ακόμα και αν χάσουν τον σκληρό δίσκο.

Ο T7 Touch υποδέχεται τον περσινό T5 και προσφέρει έναν capacitive αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και κρυπτογράφηση AES 256-bit σε επίπεδο hardware αλλά και υποστήριξη χρήσης κωδικού για επιπλέον ασφάλεια.

Όσον αφορά στις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, ο συγκεκριμένος δίσκος τα καταφέρνει πολύ καλά με 1GB/s ανάγνωση και 1GB/s εγγραφή. Η επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν τα formats USB-C to USB-C και USB-C to USB-A.

Ο T7 Touch έρχεται σε τρία μεγέθη: 500GB για $129, 1ΤΒ για $229 και 2ΤΒ για $399 και αναμένεται να γίνει διαθέσιμος μέσα στον μήνα που διανύουμε. Τα χρώματα στα οποία τον δούμε είναι μαύρο και ασημί και το βάρος του είναι μόλις 58 γραμμάρια.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Τι αποκαλύψεις να περιμένουμε (και τι όχι) στα The Game Awards 2018