Η Samsung αναβαθμίζει το χαρακτηριστικό 3D Scanning στο Note 10 Plus για καλύτερα αποτελέσματα

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Galaxy Note 10 Plus έχει τέσσερις κάμερες. Η μία από αυτές είναι μία ToF μονάδα η οποία βρίσκεται εκεί για να μετράει το βάθος και να σκανάρει τρισδιάστατο περιεχόμενο αλλά οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σωστά.

Πρακτικά δίνει την δυνατότητα για σκανάρισμα αντικειμένων από πολλές πλευρές ώστε να δημιουργήσε ένα μοντέλο 360 μοιρών.

Τα αποτελέσματα, όμως, αυτών των σκαναρισμάτων απείχαν πάρα πολύ από το ιδανικό καθώς ερχόντουσαν με πολλά λάθη ενώ ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σκαναριστούν άνθρωποι. Με το τελευταίο update, η Samsung στοχεύει στο να βελτιώσει την εμπειρία και τη χρηστικότητα αυτού του χαρακτηριστικού με το ειδικά διαμορφωμένο “person mode“.

Οι χρήστες πλέον θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στο “άτομο” και στο “πράγμα” αναλόγως με το τι θέλουν να δημιουργήσουν. Τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα από εδώ και στο εξής.

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν το βελτιωμένο 3D scanning χαρακτηριστικό θα πρέπει να αναβαθμίσουν την εφαρμογή από το Galaxy Store.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
HTC Desire 830: Ανακοινώθηκε επίσημα για τη μεσαία κατηγορία