Η Paramount ανοίγει κανάλι με ταινίες της στο Youtube

Αν εξαντλήσατε όλες τις ταινίες που θα μπορούσε να δει κάποιος, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να έχετε δει ταινίες όπως το Fast and Furious, το The Shining ή το There’s something about Mary και το Borat. Αν θέλετε κάτι ποιο ψαγμένο και ταινίες πιο δυσεύρετες ίσως, τότε η Paramount έρχεται με την λύση και μάλιστα δωρεάν.

Η Paramount άνοιξε έναν λογαριασμό στο Youtube με τίτλο The Paramount Vault με πάρα πολλές ταινίες της από Horror μέχρι κωμωδίες. Μερικές ίσως τις έχουμε πετύχει περίεργα μεσημέρια στην ελληνική τηλεόραση, άλλες πάλι δεν ξέραμε ότι υπήρχαν. Το θέμα είναι πως είναι εκεί και μας περιμένουν όλες δωρεάν. Με κλασσικές ταινίες –διαμάντια  του Elvis Presley έως το Missing in Action του Chuck Norris και το Masters of the Universe και άλλη εκατοντάδες ακόμη τίτλοι. Υπάρχουν ταινίες για όλους, κάνοντας μια βόλτα θα δείτε σίγουρα κάτι που θα σας κάνει εντύπωση. Στο κανάλι εκτός από τις ταινίες υπάρχουν και αποκλειστικά πλάνα του studio από διάφορες ταινίες ή making-off, πράγμα που σημαίνει ότι αν είστε λάτρεις του κινηματογράφου δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Πάντως αν δεν σας έπεισε το Busted τότε σίγουρα θα σας πείσει το βίντεο που ακολουθεί.

Τι γνώμη έχετε για το κανάλι που άνοιξε; Εσείς θα ρίξετε στο κανάλι μια ματιά; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Leaks: Έτσι θα λέγονται τα τρία νέα iPhone