Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Η OnePlus κατασκεύασε πιάνο χρησιμοποιώντας 17 συσκευές 7T Pro

Πριν μερικές ημέρες, η OnePlus ανέβασε στο Twitter μία εικόνα με την σημείωση “Έρχεται Σύντομα”. Αυτό οδήγησε τον κόσμο να πιστέψει ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα νέο smartphone. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει αφού το νέο προϊόν αποδείχθηκε πως είναι ένα πιάνο!

Η ονομασία αυτού OnePlus Phone Piano και δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο πιάνο αφού για να κατασκευαστεί χρησιμοποιήθηκαν 17 συσκευές OnePlus 7T Pro.

Αυτές οι μονάδες τοποθετήθηκαν στη σειρά για να δημιουργήσουν ένα συνεχές και ομαλό πληκτρολόγιο με την 90Hz Fluid Display να βοηθάει τους πιανίστες να παίξουν στο Phone Piano πολύ ομαλά.

Όπως όλα δείχνουν, η OnePlus δεν θα πουλήσει το συγκεκριμένο πιάνο και ο σκοπός της δημιουργίας του είναι να διαφημίσει την οθόνη του 7T Pro αλλά πρόκειται να το κάνει… tour στην Αγγλία, τη Γαλλία, την Γερμανία και την Φινλανδία ώστε να μπορεί ο κόσμος να το δει από κοντά και να παίξει σε αυτό. Μάλιστα, ο πιανίστας Karim Kamar θα συνοδεύει την OnePlus στην διάρκεια της περιοδείας ενώ θα δέχεται και… “παραγγελιές” από τον κόσμο.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!