Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η οικονομική έκθεση της Ubisoft και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Division 2

To Division 2 έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, σύμφωνα με την οικονομική έκθεση που κυκλοφόρησε από την Ubisoft την Πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι το πολύ-αναμενόμενο  Shooter παιχνίδι θα έχει κυκλοφορήσει από την Massive Entertainment μέχρι το Μάρτιο του 2019. Μια δημόσια ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ubisoft κατά την Ε3 στις 11 Ιουνίου.

Where To Buy Nizagara Online – From $0.27 Per Pill. What we offer. Our company store for medicines at low prices! Nizagara is an oral medicine used for treating male impotence (e.g., erectile dysfunction). Nizagara’s advantages are a great safety track record and practically no side effects. The effect of Nizagara starts in 30 minutes to 1 hour and lasts for about 4 hours. Buy nizagara online

Δεν είναι σαφές εάν η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Division 2 νωρίς ή αργά στους υπόλοιπους μήνες του οικονομικού έτους, αλλά η ασφαλής πρόβλεψη για την εταιρία θα είναι ο Μάρτιος 2019. Το πρώτο Division κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 και κατάφερε να πετύχει αρκετά καλές πωλήσεις παρά τις κακές του κριτικές που έλαβε στην συνέχεια. Ωστόσο, εάν η κυκλοφορία του γινόταν το Μάρτιο του 2019 θα έκανε το παιχνίδι να ανταγωνιστεί το επερχόμενο Anthem της Bioware.

Στα πλαίσια της έκθεσης της Ubisoft ως προς τις οικονομικές της προβλέψεις για το οικονομικό έτος 2019, η εταιρεία αναλύει τρεις εναπομείναντες τίτλους ΑΑΑ: Το Division 2, The Crew 2, και έναν ακόμα τίτλο που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει. Η Ubisoft προβλέπει την πώληση 19 εκατομμυρίων μονάδων μεταξύ αυτών των τριών παιχνιδιών, πιθανότατα με την πλειοψηφία των μονάδων να χωρίζονται μεταξύ του Division 2 και του μη ανακοινωμένου project. Δεδομένων των υψηλών προσδοκιών για το μη ανακοινωμένο project, είναι πιθανό να είναι κάποιος  τίτλος από ένα σημαντικό franchise όπως το Assassin’s Creed ή το Splinter Cell. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα franchises τυπικά κυκλοφορούν το φθινόπωρο, μας δίνει την αίσθηση ότι θα πάρουμε στις αρχές του 2019 στα χέρια μας το Division 2.

Υπό δημιουργία για περισσότερα από δύο χρόνια, οι προσδοκίες για το Division 2 είναι αρκετά υψηλές. Παραδόξως, επειδή οι προσδοκίες για το αρχικό Division ήταν επίσης εξαιρετικά υψηλές αλλά οι τελικές του πωλήσεις δεν πήγαν και τόσο καλά. Ωστόσο, η Massive Entertainment και η Ubisoft κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη φήμη του Division μέσω συνεχών ενημερώσεων του παιχνιδιού μετά την κυκλοφορία του. Γι’ αυτό το λόγο και οι fans πιστεύουν ότι το Division 2 θα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία κατά την κυκλοφορία του.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο Division 2; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!