Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Η νέα ταινία Resident Evil επιστρέφει στην Raccoon City

H νέα ταινία Resident Evil Welcome to the Raccoon City δεν είναι Reboot και επισήμως γυρίζει στα γνώριμα μέρη της Raccoon City. Είναι μια νέα προσπάθεια και μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου videogame της Capcom.

Όμως αυτή την φορά δεν θα δούμε την Milla Jovovich καθώς η ταινία θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στα Videogames και ιδιαίτερα στο Resident Evil 1 και 2.

Οι πρώτες εικόνες που δημοσιεύθηκαν μέσω του IGN μας δείχνουν πρωταγωνιστές την Claire και τον Leon με πρωταγωνιστές τους Kaya Scodelario και Avan Jogia αντίστοιχα. Στις εικόνες όμως θα δείτε και την υπόλοιπη επίλεκτη ομάδα της S.T.A.R.S και το σκηνικό μας θυμίζει το Resident Evil 1. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο  Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night) και στην μίνι συνέντευξη που έδωσε στο IGN είπε πως η ταινία θα έχει Horror στοιχεία και θα ξεφύγει από την Sci fi action εμπειρία που είχαμε δει στις άλλες ταινίες. Αναφέρει ως έμπνευση σαφώς και τα παιχνίδια της Capcom . H ταινία θα έχει old school αισθητική και θα θυμίζει τον Εξορκιστή το “Don’t Look Now” και “The Shining”.

Δείτε τις εικόνες

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!