Η μπαταρία του PS5 Dualsense θα διαρκεί αρκετά περισσότερο από αυτή του Dualshock 4

Σύμφωνα με leak

To PS5 είναι προ των πυλών και συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το νέο σύστημα της Ιαπωνικής εταιρείας. Στο Reddit αυτή την φορά έρχεται ένα νέο δημοσίευμα σχετικά με την διάρκεια μπαταρίας του DualSense. Σίγουρα ένα από τα θεματάκια που έχουμε οι κάτοχοι του Dualshock 4 είναι η διάρκεια μπαταρίας καθώς όπως ξέρουμε διαρκεί περίπου 4 με 5 ώρες. Ένα νέο post στο Reddit πιθανώς μας δίνει νέες πληροφορίες σχετικά με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση και ισχυρίζεται πως διαρκεί 3 με 4 ώρες παραπάνω από το Dualshock 4. O χρήστης του Reddit Viper_on_fire είναι η πηγή της πληροφορίας καθώς μοιράζεται και το video με το Dualsense ισχυρίζοντας ότι το είχε στην κατοχή του.

Η αυξημένη διάρκεια μπαταρίας ίσως βασίζεται και στη φωτεινή μπάρα καθώς έχει αντικατασταθεί με μια μικρότερη και με πιο ασθενή φωτισμό από αυτή που είχαμε συνηθίσει στο DS4. Tα κουμπιά του χειριστηρίου όπως ισχυρίζεται ο χρήστης έχουν παρόμοια αφή με τον προκάτοχό του αλλά το touchpad έχει πολύ καλύτερη απόκριση.

Ακόμη διευκρινίζει πως το L1 και R1 δρουν περισσότερο σαν triggers παρά ως μηχανικά κουμπιά όπως είχαμε συνηθίσει. Επίσης το L2 και R2 είναι πολύ πιο σκληρά στο πάτημα τους. Ο χρήστης είπε πως δεν τέσταρε το haptic Feedback ή το μικρόφωνο.

Ακόμη τόνισε πως είναι πολύ πιο βολικό στα χέρια ως αίσθηση από ότι ήταν το Dualshock 4.

Μένει να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθής.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Champion #117: Yasuo/Yone, Lore Teaser