Η Microsoft θα φέρει το Game Pass στο Nintendo Switch (Φήμη)

Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από πηγές με καλό ιστορικό όσον αφορά την Nintendo, η Microsoft πρόκειται να ανακοινώσει μια μεγάλη συνεργασία με την Nintendo η οποία θα φέρει όχι μόνο αρκετούς τίτλους της πρώτης στο Switch αλλά και όλη την βιβλιοθήκη τίτλων του Game Pass στο Switch μέσω της μαγείας του streaming.

Η πηγή θέλει την Microsoft να ανακοινώνει μια σειρά τίτλων για το Nintendo Switch που ανάμεσά τους θα είναι και το Ori and the Blind Forest ως πρωτοκλασάτο όνομα. Επίσης, η υλοποίηση του Game Pass θα γίνει με το πολυαναμενόμενο Project xCloud το οποίο θα δώσει την δυνατότητα να streamάρει ακόμη και παιχνίδια όπως το Gears 5! To Game Informer αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι σύμφωνα και με δικές του πηγές η ανακοίνωση του Game Pass για το Nintendo Switch πολύ πιθανόν να γίνει και εντός της χρονιάς που διανύουμε.

Όλα αυτά φαίνονται παραδόξως λογικά καθώς γνωρίζουμε ότι η μεν Microsoft θέλει να δώσει το Game Pass και σε άλλες πλατφόρμες έτσι ώστε να γίνει μια mainstream υπηρεσία και η δε Nintendo πειραματίζεται εδώ και λίγο καιρό με το streaming παιχνιδιών στην Ιαπωνία. Μην ξεχνάμε ότι οι Ιάπωνες φίλοι μας μπόρεσαν να παίξουν στο Nintendo Switch το Assassin’s Creed Odyssey και το Resident Evil 7 μέσω streaming. Το Game Pass θα δώσει περισσότερα παιχνίδια στο Switch που δεν θα μπορούσε καν να ονειρευτεί και η Microsoft θα εισχωρήσει στην Ιαπωνία και σε ένα νέο κοινό. Κέρδος και για τις δύο πλευρές εν ολίγοις. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι φήμες και το πως θα υλοποιηθεί η όλη ιδέα.

Πως σας φαίνεται μια πολύ σημαντική συνεργασία της Microsoft με την Nintendo; Πιστεύετε θα βοηθήσει την βιομηχανία να πάει μπροστά; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
To Gionee M7 ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί με bezel-less σχεδιασμό, dual camera και εντυπωσιακά specs