Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»
call of duty
call of duty

Η Microsoft δεσμεύτηκε δημόσια στη Nintendo για 10 χρόνια Call of Duty

συνεχίζοντας παράλληλα την υποστήριξη και στο Steam

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, μοιράστηκε τα νέα στο Twitter δεσμευόμενος πως η Microsoft θα φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo τα επόμενα δέκα χρόνια ενώ παράλληλα ανέφερε πως θα συνεχίσουν τα Call of Duty να γίνονται διαθέσιμα στο Steam μόλις ολοκληρωθεί η συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Microsoft έχει συνάψει δέσμευση 10 ετών να φέρει το Call of Duty στη Nintendo μετά τη συγχώνευση της Microsoft και της Activision Blizzard. Η Microsoft έχει δεσμευτεί να βοηθήσει να έρθουν περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερους ανθρώπους – όπως κι αν επιλέξουν να παίξουν.» και συμπλήρωσε «είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι η Microsoft έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να προσφέρει το Call of Duty στο Steam ταυτόχρονα με το Xbox αφού κλείσουμε τη συγχώνευση με την Activision Blizzard».

Όπως καταλαβαίνουμε η Microsoft το πάει all-in για να πετύχει η συγχώνευση με την Activision Blizzard όπου μέσα από αυτόν τον ανταγωνισμό κερδισμένοι μπορεί να βγούμε εμείς οι παίκτες. Άντε τώρα και η Nintendo να ανακοινώσει ένα Nintendo Switch Pro να δέσει το γλυκό.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!