Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»
Xbox Series X|S
Xbox Series X|S

Η Microsoft αυξάνει την τιμή στα νέα first-party Games για τα Xbox Series X|S

Forza Motorsport, Redfall και Starfield θα κάνουν την αρχή...

Το Xbox ετοιμάζεται να μπει στον χορό των αυξήσεων όπως και άλλοι σημαντικοί εκδότες παιχνιδιών αυξάνοντας τις τιμές των μεγάλων νέων first-party τίτλων από $60 σε $70 (οι τιμές είναι Αμερικής, στην Ελλάδα που τα πληρώνουμε λίγο ακριβότερα κάντε την αναλογία).

Από το 2023 λοιπόν, τα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για τα Xbox Series X|S, συμπεριλαμβανομένων των Forza Motorsport, Redfall και Starfield θα κοστίζουν 69,99 $ USD κατά την κυκλοφορία. Αν και το Xbox έχει σημειώσει ότι η τιμολόγηση κάθε περιοχής μπορεί να διαφέρει, δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες για άλλες χώρες.

“Αυτή η τιμή αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο, την κλίμακα και την τεχνική πολυπλοκότητα αυτών των τίτλων”, δήλωσε στο IGN εκπρόσωπος της Microsoft. “Όπως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από τις ομάδες μας στο Xbox, θα είναι επίσης διαθέσιμα με το Game Pass την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσουν.”

Η αύξηση της τιμής δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι νωρίτερα φέτος ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, είπε ότι η εταιρεία δεν θα μπορούσε να διατηρήσει τις τιμές της για πάντα αλλά ότι το Xbox δεν θα αυξήσει τις τιμές ενόψει της εορταστικής περιόδου. Το Xbox δεν είναι επίσης η πρώτη εταιρεία που το έκανε αυτό — η Sony, η Ubisoft και η Take-Two Interactive έχουν ανακοινώσει αύξηση τιμής στα 70$ για ορισμένα νέα παιχνίδια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!