Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η λήξη της συνεργασίας μεταξύ UEFA και Konami

Η συνεργασία της Konami με την UEFA έρχεται στο τέλος της, πράγμα που σημαίνει ότι το Pro Evolution Soccer είχε 10ετή θητεία ως αποκλειστικός κάτοχος δικαιωμάτων για την εμφάνιση των παιχνιδιών του Champions League.

Buy Amoxicillin online | Order Amoxil online | Cheap Amoxicillin pills. We may begin with descriptions, where both turns out to be subjects who is general known for allow us to eliminate bacteria that try hurt us . The biggest difference between natural antibiotics and also synthetic antibiotics is, , in fact that former usually natural

Η συμφωνία τελειώνει μετά το φετινό τελικό του Champions League στο Κίεβο“, δήλωσε η Konami.

Το Champions League πρωτοεμφανίστηκε στο Pro Evolution Soccer 2009, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008, ενώ η Konami προστέθηκε αργότερα στις άδειες για το UEFA Europa League και το Super Cup της UEFA. Δείτε πώς φαίνεται το Champions League στο PES 2018:

Τον Ιούνιο του 2015, η Konami ανακοίνωσε ότι είχε συνάψει συμφωνία με την UEFA για την ανανέωση των αδειών των UEFA Europa League και UEFA Super Cup στο Pro Evolution Soccer, ώστε να διαρκέσουν τρία ακόμη χρόνια μέχρι το 2019. Η συμφωνία έπρεπε να ισχύει για ένα ακόμη έτος. Τα σημερινά νέα υποδηλώνουν ότι αυτή η ανανέωση ήταν λίγο πιο σύντομη.

Αυτά είναι προφανώς άσχημα νέα για το PES, το οποίο εδώ και χρόνια ανταγωνίζεται με την πλούσια σε μετρητά ανταγωνίστριά του EA που παράγει το FIFA, όταν πρόκειται για επίσημες άδειες ποδοσφαίρου. Η Konami προσπάθησε να συμβαδίσει με τις επίσημες άδειες για τη Barcelona, τη Liverpool και τον Eric Usain Bolt καθώς, και την Fulham και την Arsenal. Αλλά το PES είναι γνωστό ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το όνομα Man Blue για την Man City και το London FC για την Chelsea, καθώς και άλλων ομάδων.

Ποια η άποψή σας για την λήξη των συμβολαίων του Pro Evolution Soccer; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!