Η κυκλοφορία του Silent Hill ίσως βρίσκεται πιο κοντά απ’ ό,τι φανταζόμαστε

Konami μην τα κάνεις μαντάρα πάλι

Η Konami φαίνεται να ετοιμάζει όχι ένα, αλλά δύο reboot της σειράς Silent Hill, με τις φήμες να θέλουν ότι θα γίνει η ανακοίνωση μέσα στο καλοκαίρι.

Οι φήμες έρχονται μέσω ενός άρθρου που συνέταξε το site VGC, το οποίο υποδηλώνει ότι η Konami ίσως ετοιμάζει δύο διαφορετικές εκδοχές reboot ενός γνωστού franchise τρόμου που έχει υπό την κατοχή της, με το ένα να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η BlooberTeam (The Medium), εργάζεται πάνω σε ένα καινούριο project, με τον CEO της Piotr Babieno να δηλώνει ότι το στούντιο του εργάζεται πάνω σε ένα γνωστό horror IP ενός μεγάλου εκδότη στην βιομηχανία του gaming.

Στη δήλωση του Babieno ακόμα ανέφερε ότι “Δεν μπορώ να σας πω για ποιους δουλεύουμε. Δεν μπορώ να σας πω ποιο είναι το έργο, αλλά είμαι πολύ σίγουρος πως όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι δουλεύουμε σε αυτό, θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι.

Αν “ενώσουμε λοιπόν όλα τα κομμάτια του παζλ“, μάλλον οι φήμες θα βγουν αληθινές. Νωρίτερα φέτος, ο φημισμένος συνθέτης του Silent Hill, Akira Yamaoke επιβεβαίωσε ότι συνεργάστηκε με την Bloober σε ένα άλλο παιχνίδι εκτός του The Medium. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Yamaoke εμφανίστηκε επίσης σε ένα βίντεο όπου μας έδωσε ένα μικρό tease αναφέροντας ότι: “αυτό που ελπίζατε να ακούσετε“. Το βίντεο κατέβηκε αμέσως από το διαδίκτυο , με την Konami να αρνείται ότι εμπλεκόταν.

Το VGC αναφέρει ότι η Konami είχε προηγουμένως προσεγγίσει την εταιρεία ανάπτυξης του Until Dawn, Supermassive Games, προκειμένου να αναλάβει το reboot του Silent Hill, αλλά τα σχέδια απέτυχαν και η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ. Το Silent Hill που αναπτύσσεται στην Ιαπωνία, και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση ως προς το gameplay της σειράς, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα της βγει σε καλό τελικά.

Η Bloober Team επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ήθελε να προσθέσει περισσότερους μηχανισμούς μάχης στον επόμενο τίτλο της, αφού το Medium εξαρτάται αποκλειστικά από την εξερεύνηση και την επίλυση παζλ. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο παρόμοιο είναι το Medium με το Silent Hill στην παρουσίασή του, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Bloober να αναλαμβάνει να κρατήσει στα χέρια της το franchise.

Ποια η άποψή σας για τις φήμες που κυκλοφορούν; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Gameplay από το Sniper Elite 4