Η Insomniac μας δίνει sneak peak από το επερχόμενο Spider-Man


Η Insomniac Games αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αναβαθμισμένα γραφικά που προσφέρονται στο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Σε ένα tweet την περασμένη εβδομάδα, ο προγραμματιστής προσέφερε μερικές επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη επέκταση. Η Insomniac ανακοίνωσε ότι οι βόλτες του Miles Morales γύρω από τη Νέα Υόρκη θα «πραγματοποιηθούν σε 4K HDR στο PS5». Εκτός από αυτήν την ανάλυση, ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε επίσης την ύπαρξη Ray Tracing για να βελτιώσει τις αντανακλάσεις του παιχνιδιού, καθώς και «βελτιωμένο φωτισμό, σκιές και λεπτομέρειες χαρακτήρα».

Δεν μένουν απλώς τη συζήτηση, οι προγραμματιστές προσέφεραν επίσης μια ματιά στο πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα βελτιωμένα γραφικά. Ένα gif που μοιράστηκε το tweet, το οποίο τραβήχτηκε στο PS5, δείχνει τον Miles να περπατά σε έναν χιονισμένο δρόμο. Στα αριστερά του, τα φώτα φρένων ενός αυτοκινήτου αντανακλούν λακκούβες στο δρόμο καθώς τα χριστουγεννιάτικα φώτα ακτινοβολούν στο βάθος, προσφέροντας μια ματιά στο in game ray tracing.

Είναι μια πολύ σύντομη εμφάνιση, αλλά υποδηλώνει ότι η Insomniac μπορεί να έχει περισσότερα να εμφανίσει σύντομα. Μετά την ανακοίνωση της παρακολούθησης του Marvel’s Spider-Man νωρίτερα φέτος, υπήρξε κάποια σύγχυση ως προς την ακριβή φύση του παιχνιδιού, το οποίο έχει πλέον επιβεβαιωθεί ως αυτόνομος τίτλος. Με μια κυκλοφορία που έχει προγραμματιστεί για το τέλος του έτους, θα περιμέναμε ο Miles Morales να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο showcase του PS5.

Πηγή: Gamerant

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια Μαΐου