Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η Housemarque αναπτύσσει νέο τίτλο και δεν είναι το Returnal 2

Τη Housemarque τη γνωρίσαμε περισσότερο μέσω του Resogun και φυσικά μέσω του τελευταίου τίτλου της στο PS5, το Returnal. Παρόλο τη μεγάλη επιτυχία του τελευταίου ως sci-fi roguelike ο επόμενος τίτλος που αναπτύσσει δεν θα είναι το Returnal 2.

Σε μία συνέντευξη σχετικά με βραβεία στο Venturebeat οι director Gregory Louden, game director Henry Krueger και managing director Ilari Kuittinen του στούντιο ερωτήθηκαν μεταξύ άλλων και για το μέλλον της Housemarque, η οποία να υπενθυμίσω έχει αποκτηθεί και ανήκει στη Sony.

Η απόκρισή τους είχε ενδιαφέρον καθώς ανέφεραν ότι «σε μία εποχή που τα παιχνίδια αλλάζουν, οι παίκτες αλλάζουν, πως γίνεται να κρατήσεις την ταυτότητά σου;» και συμπλήρωσαν «Κάναμε τη θητεία μας σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες, γιατί πριν από μερικά χρόνια φαινόταν ότι έπρεπε να έχεις κάποιο είδος εμπειρίας για τέτοιου είδους παιχνίδια. Το δοκιμάσαμε και δεν το κάναμε τόσο καλά. Αλλά είναι πολύ νωρίς όταν ξεκινάμε να σχεδιάζουμε ένα νέο παιχνίδι, μια νέα IP. Θα δούμε τι θα έρθει με αυτό.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε τι καινούριο θα έρθει από τη Housemarque μιας και τα διαπιστευτήριά της τα έχει δείξει έως σήμερα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!