Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
Until Dawn
Until Dawn

Η horror επιτυχία του PlayStation Until Dawn γίνεται ταινία

Από τους δημιουργούς του Anabelle

Το επιτυχημένο κινηματογραφικό παιχνίδι τρόμου του PlayStation, Until Dawn (δείτε εδώ το Review) της Supermassive γίνεται ταινία από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη της αναγωνρισμένης ταινίας τρόμου του 2017 Annabelle: Creation.

Το Until Dawn, κυκλοφόρησε για το PS4 το 2015, προσφέροντας μια διαδραστική εμπειρία τρόμου, με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Rami Malek και Hayden Panettiere, όπου οι παίκτες μπορούσαν να επηρεάσουν το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέσω των επιλογών που έκαναν κατά τη διάρκεια της αφήγησης του. Ήταν μια «χαλαρή», ατμοσφαιρική και εξαιρετικά ευχάριστη περιπέτεια, καθιερώνοντας το πρότυπο που θα ξανα-επισκεπτόταν αργότερα η Supermassive με την πρόσφατη σειρά Dark Pictures Anthology.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της απήχησης του Until Dawn προήλθε από την καινοτομία της περιήγησης και των επιλογών των παικτών είναι ίσως απροσδόκητη η επιλογή τώρα για προσαρμογή του στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία επίσης περιγράφεται ως «Ερωτικό γράμμα R-rated στο είδος του τρόμου», υποδηλώνοντας ότι θα διατηρήσει μερικά από τα meta στοιχεία που διέθετε.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!