Η Google Camera βελτιώνει αισθητά την stock κάμερα των Galaxy S10

Η εφαρμογή Google Camera έχει γίνει διαθέσιμη  στις εκδόσεις Snapdragon 855 των Galaxy S10, S10 Plus και S10e.

Μας βελτιώνει τη λειτουργία HDR +, πορτραίτου και τη λειτουργία Night Sight, που είναι η πρωτοτυπία στις νέες ναυαρχίδες της Samsung. Αναπτύχθηκε από ένα μέλος του XDA Forums και φαινομενικά λειτουργεί χωρίς απώλειες (λειτουργεί ακόμα και με τον wide-angle φακό του Galaxy S10).

Το XDA δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και απ’ όσο φαίνεται η ποιότητα εικόνας διαφέρει αισθητά, ειδικά όταν γίνεται χρήση των λειτουργιών πορτραίτου και Night Sight, φαίνεται πως με το Google Camera app, η ποιότητα είναι σαφώς ανώτερη.

Η Google Camera, είναι ένα παράδειγμα για τις λειτουργίες που προσφέρει η ενσωμάτωση AI στη κάμερα. Επίσης, η εφαρμογή υποστηρίζεται από τα Google Pixel και παλαιότερα Nexus smartphones.

Αν διαθέτετε κάποιο μοντέλο της σειράς  Galaxy S10, η εγκατάσταση και η ρύθμιση της εφαρμογής Google Camera δεν είναι κάτι περίπλοκο. Μπορείτε να δείτε πλήρεις οδηγίες και περισσότερες εικόνες στο XDA.

Γενικά η κάμερα από το Galaxy S10 έχει δεχθεί πολύ καλές κριτικές και στο μέλλον περιμένουμε ακόμα περισσότερες βελτιστοποιήσεις πάνω στο AI της κάμερας.

Τι γνώμη έχετε για την χρήση της εφαρμογής  AI στις κάμερες κινητών ; Θα θέλατε να δείτε κάτι αντίστοιχο από την ίδια την Samsung; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ξενάγηση στο Studio του Kojima