Η Google ανακοίνωσε την νέα έκδοση Android Wear OS “H” που φέρνει αρκετές βελτιώσεις

Η Google Support ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη έκδοση του Wear OS με την επωνυμία “H“.  Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ονομάστηκε με το γράμμα Η καθώς η Google δεν χρησιμοποιεί τέτοιες ονομασίες στο Wear OS της.

Η νέα version περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις/προσθήκες

  • Βελτιωμένο Battery Saver Mode : Η λειτουργία Battery Saver θα ενεργοποιείται αυτόματα όταν η μπαταρία του ρολογιού πέσει κάτω από 10%.
  • Βελτιωμένη Off Body αποδοτικότητα: Το ρολόι θα μπαίνει σε deep sleep αν δεν χρησιμοποιηθεί/φορεθεί για 30 λεπτά.
  • Smart App Resume για όλες τις εφαρμογές: Ο χρήστης θα μπορεί να επανέλθει σε όποια εφαρμογή θέλει και να επιστρέψει στο συγκεκριμένο σημείο της εφαρμογής όποτε θελήσει.
  • Two Step Power Off: Αν ο χρήστης κρατήσει πατημένο το Power button θα δει το power menu απευθείας χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει μέσα στις ρυθμίσεις για να φτάσει εκεί.

Το συγκεκριμένο update θα ξεκινήσει να δίνεται τους ερχόμενους μήνες. Μπορεί η συσκευή σας να μην το δεχτεί αμέσως ή και καθόλους καθώς εξαρτάται από τον εκάστοτε κατασκευαστή το αν θα το δώσει. Την τελευταία φορά που αναβαθμίστηκε το Wear OS έφερε νέο UI με εύκολο swipe δεξιά και αριστερά που μεταφέρει απευθείας τον χρήστη στο Google Fit ή στην Google Assistant. Με κάθε νέο update φαίνεται ότι αλλάζουν τα πράγματα και είναι θετικό το γεγονός ότι η Google δεν αφήνει παρατημένο το Wear OS της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα θέλει αρκετή βελτίωση ακόμα.

 

More Stories
Τρομακτικά…φοβερός ο Joaquin Phoenix ως Joker