Η επόμενη μηχανή γραφικών της Quantic Dream θα είναι Cross Platform και εντυπωσιακή

Ο David Cage έδωσε μερικά στοιχεία για το νέο τους project και το γεγονός ότι δουλεύουν σε μία νέα μηχανή γραφικών η οποία θα είναι πλέον Cross Platform και θα είναι πιο εντυπωσιακή από οτιδήποτε έχουν κάνει στο παρελθόν. Όπως όλοι θυμόσαστε η Quantic Dream σταμάτησε την αποκλειστική συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment με το Detroit: Become Human να γίνεται το τελευταίο αποκλειστικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε στο PS4, έχοντας πουλήσει περίπου 3 εκατομμύρια αντίγραφα παρά του ότι είναι αποκλειστικό, είναι εντυπωσιακό. Ο David Cage, που αποτελεί συνιδρυτή της Quantic Dream, έδωσε στοιχεία για το νέο project τους σε συνέντευξή του στο VentureBeat. Δεν έδωσε συγκεκριμένα πράγματα αλλά μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Είναι πολύ νωρίς να αποκαλύψουμε πράγματα για τα μελλοντικά μας projects. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η επόμενη μηχανή γραφικών θα είναι Cross Platform και ακόμα πιο εντυπωσιακή από οτιδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε φιλόδοξα και πρωτότυπα projects,  συνεχίζοντας να προσφέρουμε στο είδος που πρωτοστατήσαμε και να το αναπτύσσουμε, αλλά θέλουμε παράλληλα να εξερευνήσουμε και νέες περιοχές για εμάς.”

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να ακούς τα παραπάνω από τον David Cage. Το Detroit: Become Human ήταν ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο με προοπτική και πολύ εντυπωσιακό οπτικό τομέα, αποτελώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια σε γραφικά στο PS4. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν το πως θα κινηθεί στο μέλλον η Quantic Dream χωρίς να έχει πλέον τον “περιορισμό” του hardware μιας κονσόλας. Ίσως μπορεί να μας δείξει κάτι πολύ εντυπωσιακό και στο PC πλέον και να πάρουμε μια δυνατή γεύση από το τι θα πει next gen γραφικά και παραγωγή σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και στο PC.

Η Quantic Dream φαίνεται αποφασισμένη να εντυπωσιάσει. Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εσάς πως σας ακούγονται τα όσα είπε ο David Cage; 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
[Video] OnePlus 3: Τα βασανιστήρια ξεκινούν