Η ΕΑ σχολιάζει την δωρεάν αναβάθμιση των τίτλων της για PS5 και Xbox Series X

Χθες η Electronic Arts είχε ένα οικονομικό briefing για το έτος που διανύουμε και όπως είναι φυσικό ανακοίνωσε την ανάπτυξη τίτλων όπως το FIFA 21, Madden 21, NHL 21 κλπ.! Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην στραφεί και στης επόμενης γενιάς κονσόλες και μέσα από αυτή να βγει μια θετική είδηση για όλους.

Ο CFO της ΕΑBlake Jorgensen, δήλωσε ότι τουλάχιστον μερικοί από τους τίτλους της εταιρείας θα αναβαθμιστούν δωρεάν για τα PlayStation 5 και Xbox Series X χωρίς επιπλέον κόστος για τους αγοραστές των εκδόσεων του PlayStation 4 και του Xbox One. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Σημειώστε ότι φέτος, η σταδιακή φάση περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της αναγνώρισης εσόδων από τα παιχνίδια που λανσάρουμε για την τρέχουσα γενιά κονσόλων που μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν δωρεάν για την επόμενη γενιά. (Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τελευταία φράση)

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει το Smart Delivery για το Xbox Series X με παιχνίδια όπως το Cyberpunk 2077 και το Assassin’s Creed Valhalla να το υποστηρίζουν. Από την μεριά της Sony, αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ακόμη, όπως όλα δείχνουν και απο τα υπονοούμενα αρκετών developers θα ακολουθήσει μια παρόμοια τακτική. Ας ελπίσουμε ότι πολλές, αν όχι όλες, οι εταιρίες θα αγκαλιάσουν το συγκεκριμένο feature και δεν θα χρειαστεί να ξαναγοράσουμε τίτλους.

Πως σας φαίνεται το γεγονός ότι όλο και περισσότερες εταιρίες δηλώνουν ότι θα υποστηρίξουν τις δωρεάν αναβαθμίσεις στα PS5 και Xbox Series X; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
The Evil Within: The Consequence Review