Η Bethesda μας καλοσωρίζει στο Fallout 76 που κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου

Με το Fallout 76 να κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου, σε μία μέρα από σήμερα η Bethesda πρέπει να βρίσκεται σε πυρετώδη κατάσταση για το μεγάλο επίσημο άνοιγμα της δυτικής Virginia στο κοινό.  Δε λείπει όμως ο ενθουσιασμός που μοιράστηκε μαζί μας στα Social Media και εμείς σας τον παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιο.

Mε μεγάλο ενθουσιασμό τελικά ξεκινάμε το Fallout 76, ένα παιχνίδι Fallout που έρχεται σε αντίθεση με ό, τι κάναμε έως τώρα.
Πραγματικά, είναι ένα παιχνίδι που δε μοιάζει με κανένα από όσα έχουμε παίξει.
Είναι το προνόμιο και το πάθος μας να δημιουργούμε παιχνίδια που σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους και σας προσφέρουν νέες εμπειρίες. Με το Fallout 76, έχουμε υφάνει μέρη των προηγουμένων Fallout μας με το Survival είδος και τα τεράστια online παιχνίδια, για να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μοιράζεστε την ιστορία και τον αγώνα για επιβίωση, με τους φίλους σας, με ξένους και μαζί μας.

Να δώσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους στη Bethesda και ZeniMax που μας υποστήριξαν να φτιάξουμε αυτό το παιχνίδι. Η δημιουργία ενός νέου στυλ παιχνιδιού έχει πάρει το καλύτερο που μπορούσαμε να δώσουμε από όχι μόνο τους δικούς μας παραγωγούς, προγραμματιστές, καλλιτέχνες και σχεδιαστές – και γενικά από όλη την εταιρεία. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους μας στο ZeniMax Online, τον id και τον Arkane που μας βοήθησαν. Και επίσης ένα ευχαριστώ σε όλους τους εκδότες, την IT, Bethesda.Net, το Customer Service, τους Admin και όλους τους απίστευτους συνεργάτες μας στο QA.

Και τέλος μια ιδιαίτερη ευχαριστία σε όλους τους οπαδούς μας που συμμετείχαν στη B.E.T.A. Με τη βοήθειά σας έχουμε κάναμε το παιχνίδι καλύτερο κάθε εβδομάδα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχουμε μια απίστευτη λίστα με Updates στα οποία ξεκινήσαμε να δουλεύουμε – από βελτιώσεις  στο C.A.M.P., βελτιώσεις κτιρίων, νέα quests και events, νέα Vaults, respecing του χαρακτήρα, σύστημα PvP βασισμένο σε factions και πολλά άλλα.

Ελπίζουμε το ταξίδι σας στο Fallout 76 να είναι τόσο διασκεδαστικό και να σας ανταμοίβει όπως έγινε και για εμάς που το φτιάξαμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πού θα σας πάρουν οι επαρχιακοί δρόμοι στη Virginia.

Bethesda Game Studios.

Θα αγοράσετε το Fallout 76 , παίξατε τη Β.e.t.a ; Tι εντυπώσεις είχατε;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
H Microsoft παραδέχεται τα λάθη της στο Xbox One