Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Η Bethesda μας έδωσε οδικό χάρτη για το Fallout 76 για το 2019 με τα δωρεάν DLC

Σε ένα απολογητικό τόνο η Bethesda μέσω της επίσημης σελίδας του Fallout 76 ευχαρίστησε τους Fans, ανέφερε τις διάφορες βελτιώσεις που ήδη έχει φέρει για το Fallout 76 τόνιζοντας ότι θα έρθουν και άλλες. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το 6 Patch που έφερε βελτιώσεις. Η έκπληξη όμως είναι η ανακοίνωση του Roadmap – οδικού χάρτη για το 2019 και τα 3 μεγάλα δωρεάν DLC που θα έρθουν.

Έτσι λοιπόν την άνοιξη από τις 12 μαρτίου θα έχουμε το Wild Appalachia που θα φέρει  νέα quests, features, events, crafting systems.

Το καλοκαίρι θα αλλάξει εποχή και στο Fallout 76 και θα έχουμε το Nuclear Winter που θα μας συστήσει νέους κανόνες στο Wasteland, θα ανοίξουν τα Vaults 96 και 94 και οι παίκτες Level 50 θα έχουυν την ευκαιρία να δυναμώσουν παραπάνω (παρόμοιο σύστημα με του Skyrim;).

Το Φθινόπωρο που θα κλείσει και ένας χρόνος κυκλοφορίας θα έρθει το Wastelanders που η Bethesda ισχυρίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο Update. Nέα main questline, νέα factions, νέα events, νέα features και άλλες εκπλήξεις είναι η περιγραφή.

Όσοι είχατε το fallout 76 θα ρίξετε μία ματιά όταν βγει το νέο περιεχόμενο; Θα επιστρέφατε; Όσοι δεν το έχετε αγοράσει είναι ένα καλό βήμα για να σας κεντρίσει τη προσοχή;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!