Η Αpple μειώνει ακόμα περισσότερο την παραγωγή του iPhone XR

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι πωλήσεις του πιο “οικονομικού” smartphone της Apple, iPhone XR, δεν πάνε και πολύ καλά και σύμφωνα με πολλές αναφορές, η εταιρεία έχει ήδη μειώσει την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής.

Φαίνεται ότι ο ρυθμός παραγωγής των iPhone XR θα πέσει ακόμα περισσότερο σύμφωνα με τους αναλυτές της Rosenblatt Securities αφού η Apple δεν περίμενε τόσο χαμηλές πωλήσεις.

Όταν είχαν ανακοινωθεί τα smartphones της οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι το iPhone XR θα πουλήσει περίπου 90 με 95 εκατομμύρια κομμάτια. Κάτι τέτοιο δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί και έτσι η εταιρεία αναγκάστηκε να ρίξει την παραγωγή ώστε ο αριθμός να φτάσει κοντά στα 88 εκατομμύρια. Τώρα, όμως, οι αναλυτές αναθεωρούν και πάλι και προτείνουν στην εταιρεία να μειώσει ακόμα περισσότερο την παραγωγική διαδικασία ώστε ο αριθμός να πέσει στα 74 εκατομμύρια κομμάτια.

Οι ιθύνοντες της Αpple περιμένουν μια αύξηση των πωλήσεων της συσκευής στις γιορτές αλλά οι αναλυτές πιστεύουν ότι ακόμα και έτσι δεν πρόκειται να φτάσει τις αρχικές εκτιμήσεις.

More Stories
FIFA 19: Πληροφορίες για το The Journey: Champions