Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το Xbox θέλει να εισβάλει στο PlayStation | Game Recap #147»

Η Amazon αναπτύσσει ένα νέο Lord of the Rings παιχνίδι

Της κατηγορίας MMO

Σήμερα, η Amazon ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το Embracer Group, την εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των The Lord of the Rings και The Hobbit, θα αναπτύξει ένα νέο open-world MMO παιχνίδι το οποίο θα λαμβάνει χώρα στην Μέση Γη του J. R. R. Tolkien. Της δημιουργίας του νέου αυτού game θα ηγηθεί το Orange County studio της Amazon, η ομάδα πίσω από το ΜΜΟ “New World” το οποίο κυκλοφόρησε το 2021. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται σε πρώιμα στάδια, χωρίς να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC και κονσόλες.

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια της Amazon για ένα MMO παιχνίδι βασισμένο στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το πρώτο ανακοινώθηκε το 2019 και ακυρώθηκε δύο χρόνια αργότερα. Και ενώ η Amazon αναπτύσσει επίσης την πολύ ακριβή τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings: The Rings of Power για το Amazon Prime Video, η εταιρεία δήλωσε η σειρά και το νέο παιχνίδι δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Τα νέα έρχονται καθώς η Amazon φαίνεται να προσπαθεί να εμπλακεί περισσότερο με τον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την διανομή τους.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!