Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Η 505 Games παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα της παιχνίδια (Βίντεο)

Από την Καλιφόρνια με αγάπη

Σήμερα μετά την πρώτη παρουσίαση προϊόντων της 505 Games, ο video game publisher ανακοινώνει με υπερηφάνεια νέους ενδιαφέροντες  τίτλους που θα κυκλοφορήσουν το 2022/2023.

AMONG THE TROLLS

Το Among the Trolls είναι ένα first-person, survival, action-adventure παιχνίδι, όπου ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας παράξενα λαογραφικά μυστήρια των φινλανδικών δασών. Ξεκινήστε μια αναζήτηση για να βρείτε τους παππούδες σας που έχουν εξαφανιστεί στην άγρια φύση και μάθετε πώς να επιβιώνετε σε αυτή…. ανάμεσα στα trolls.

AMONG THE TROLLS

STRAY BLADE

Το Stray Blade είναι ένα Action RPG παιχνίδι, όπου έχετε τον ρόλο ενός τυχοδιώκτη που εξερευνά την αρχαία Κοιλάδα της Acrea, έχοντας ως σύντροφο έναν Xhinnon λύκο, τον Boji. Ανακαλύψτε την ιστορία της ξεχασμένης κοιλάδας και κατακτήστε τις δυνάμεις των τριών Acrean Metals για να αποκαταστήσετε την ισορροπία σε αυτή τη κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα. Το Stray Blade θα είναι διαθέσιμο το 2023 σε PC Steam, Epic, PS5 και Xbox Series X|S.

STRAY BLADE

MIASMA CHRONICLES

Από τους δημιουργούς του Mutant Year Zero: Road to Eden, έρχεται μια υπέροχα σχεδιασμένη περιπέτεια που δεν θα ξεχάσετε. Ξεκινήστε μια αναζήτηση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό χερσότοπο, που καταστρέφεται από μια ισχυρή δύναμη γνωστή ως “Miasma”, και ξεκλειδώστε τα σκοτεινά μυστικά που διαλύουν τον κόσμο.

MIASMA CHRONICLES

Πως σας φάνηκαν τα καινούρια παιχνίδια της 505 Games;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!