Το Huawei P10 εμφανίζεται για άλλη μια φορά σε φωτογραφίες πριν την ανακοίνωση του

Αυτό που συμβαίνει με όλες τις ναυαρχίδες λίγο πριν την παρουσίαση τους, δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και με το πολυαναμενόμενο Huawei P10.
Το νέο πανίσχυρο smartphone της Huawei το έχουμε δει και άλλες φορές να αποκαλύπτεται το τελευταίο διάστημα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην ξέρουμε ήδη και οι νέες φωτογραφίες από την FCC (Federal Communications) έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα βλέπουμε τόσο καιρό να διαρρέουν στο διαδίκτυο. Το Huawei P10 θα μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο του παρόλο που το δακτυλικό αποτύπωμα θα μεταφερθεί μπροστά στο κεντρικό κουμπί. Η πλάτη θα είναι από αλουμίνιο, η διπλή κάμερα θα έχει οριζόντια διάταξη με την Leica για ακόμα μια φορά να βάζει την υπογραφή της. Τα κουμπιά έντασης αλλά και το power θα είναι στη δεξιά πλευρά ενώ την αριστερή καταλαμβάνει η SIM/microSD είσοδος. Οι εικόνες δείχνουν υβριδική θύρα για τη SIM που θα επιτρέπει είτε μια SIM και μία microSD είτε δύο SIM. Στο κάτω μέρος υπάρχει η υποδοχή USB Type-C και η θύρα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 960 κατασκευής Huawei, να δεσπόζει στο εσωτερικό της συσκευής.
Το Huawei P10 πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στην Βαρκελώνη, στις 27 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της MWC 2017 και το περιμένουμε σε διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετική τιμολόγηση.

 58a58b5eac202 58a58b5f26fc1 58a58b605d802 58a58bbfd5724 Huawei P10 FCC (1) Huawei P10 FCC (4)-horz

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.