Το Huawei P10 ανακοινώθηκε πριν την ώρα του

Πριν αρκετές ημέρες σας ενημερώσαμε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, βρίσκεται ήδη στα σκαριά και ετοιμάζεται, δεν πέρασαν πολλές μέρες και νέες εικόνες από το Huawei P10 έκαναν την εμφάνισή τους.

Huawei P101

Σε ένα μήνα περίπου λοιπόν,  θα γνωρίσουμε την νέα συσκευή της Huawei, το P10, και τα παρακάτω renders μας κάνουν να το περιμένουμε με λίγο περισσότερη ανυπομονησία. Το P10  λοιπόν, θα ανακοινωθεί στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα.

Huawei P102Αν είναι έτσι όπως δείχνει , θα έχουμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε διαφορετικό σημείο σε σχέση με άλλα τηλέφωνα της Huawei, που τον είχανε στην πίσω πλευρά,  η  διπλή κάμερα, παραμένει με τον φακό της Leica, μαζί με  dual-LED φλας, καθώς και laser αυτόματη εστίαση.

Huawei P103

Στο Huawei P10 περιμένουμε να δούμε ακόμα, μία διπλή edge κυρτή οθόνη 5,5″  ανάλυσης Quad HD πρακτικά,  2560×1440 pixels, και σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι μπορεί να δύο τα P10, που περιμένουμε να δούμε, καθώς το ένα θα είναι  Plus μοντέλο. Υπομονή μέχρι τις 26 Φλεβάρη λοιπόν.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Το The Last of Us: Left Behind κυκλοφορεί ως standalone