Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

HTC Desire 22 Pro: Ανακοινώθηκε με Snapdragon 695 και Viverse συμβατότητα

Όπως πολλοί θα γνωρίζετε, η Ταϊβανέζικη εταιρεία έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την κατασκευή νέων smartphone και να επικεντρωθεί στην Virtual Reality. Παρόλα αυτά ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο smartphone της για την μεσαία κατηγορία, το Desire 22 Pro.

Είναι συμβατό με το οικοσύστημα της HTC, το Viverse, και τα VR προϊόντα της εταιρείας όπως το Vive Flow headset.

Η συνδεσιμότητα με το Viverse είναι το κύριο χαρακτηριστικό και το selling point της HTC αφού προσφέρει στο χρήστη πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο από το Metaverse μέσω του τηλεφώνου και μίας συνδεδεμένης HTC VR συσκευής. Επιπλέον, έρχεται μαζί με το Viverse Wallet ώστε να γίνεται πιο εύκολη η διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπως τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs.

Το Desire 22 Pro έρχεται με LCD οθόνη 6,6 ιντσών και 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 695 και η μπαταρία του έχει φορτίο 4520mAh. Στο πίσω μέρος τοποθετείται κάμερα 64MP με διάφραγμα f/1.8, ένας φακός 13MP ultrawide με διάφραγμα f/2.4 και μία κάμερα βάθους στα 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP και βρίσκεται μέσα σε punch hole. Η μνήμη RAM είναι στα 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD.

Όσον αφορά στο software, το Desire 22 Pro έρχεται με Android 12 ενώ η μπαταρία του φορτίζει ενσύρματα με ταχύτητες έως 18W. Υπάρχει και ασύρματη φόρτιση στα 15W όπως και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Στο πλάι τοποθετείται αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ η συσκευή είναι αδιάβροχη και κατά της σκόνης με πιστοποίηση IP67.

Το HTC Desire 22 Pro κοστίζει 459 ευρώ με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε από την 1η Αυγούστου.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή