Το Halo: The Master Chief Collection επιτέλους έρχεται στα PCs

Μετά από χρόνια αναμονής και έντονης φημολογίας, οι Halo fans και PC gamers θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα Halo στην αγαπημένη τους πλατφόρμα.

Ναι, επιτέλους η μεγάλη συλλογή Halo: The Master Chief Collection που περιέχει βελτιωμένες εκδόσεις όλων των Halo τίτλων θα διατεθεί σε PC μέσω Windows Store αλλά και Steam. Αυτή τη φορά όμως, σε αντίθεση με την έκδοση του Xbox One, το κάθε παιχνίδι θα κυκλοφορεί με χρονική σειρά γεγονότων και όχι κυκλοφορίας. Το οποίο σημαίνει πως πρώτα θα δούμε το Halo: Reach (campaign, multiplayer, Firefight) να γίνεται διαθέσιμο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST (campaign) και τέλος Halo 4.

Όπως και με την Xbox One X έκδοση, η PC έκδοση υποστηρίζει ανάλυση με 60 καρέ και HDR στο ανάλογο σύστημα, ενώ θέλουν να παρέχουν FOV Slider, διάφορα aspect ratio όπως και προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως την PC έκδοση αναπτύσσει η Splash Damage σε συνεργασία με την Ruffian Games και όχι από την 343 Industries.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Diablo III: Ultimate Evil Edition Review