Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

H Rockstar Games άρχισε να προσλαμβάνει ηθοποιούς για το Bully 2 (Φήμη)

Το Bully της Rockstar άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στο gaming στερέωμα και από τότε οι πιστοί ακόλουθοι του θέλουν απεγνωσμένα να δουν ένα sequel. Έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια από το πρώτο παιχνίδι αλλά σήμερα μαθαίνουμε πως το Bully 2 ίσως βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη και είναι το επόμενο παιχνίδι της Rockstar.

To Bully 2 σύμφωνα με τις φήμες αναπτύσσετε σε συνεργασία με την Pinewood Studios η οποία θα ήταν και υπεύθυνη για την εύρεση των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστούν στον τίτλο. Αυτές οι φήμες εδώ και αρκετό καιρό είχαν ξεχαστεί αλλά εδώ και λίγες μέρες η συγκεκριμένη εταιρία ανέβασε μια αγγελία στην οποία ζητάει ηθοποιούς που θα μπορούν να ενσαρκώσουν ένα νεαρό νταή. Όπως καταλαβαίνετε το internet έχει πάρει “φωτιά” και οι φήμες για το sequel του Bully ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα η αγγελία αναφέρει ότι η Pinewood Studios ψάχνει ένα αγόρι “Σχολικό Νταή” που η ηλικία του θα είναι από 7-13 χρονών. Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα είναι τοξικός, ο οποίος θα συμπεριφέρεται στον φίλο του άσχημα με τα αστεία του. Ενώ δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος για τον χαρακτήρα που ψάχνει η Rockstar.

Η Rockstar είναι πολύ λογικό να ετοιμάζει τον επόμενο τίτλο της αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε οι συγκεκριμένες φήμες μπορεί να μην επαληθευτούν και ποτέ. Επίσης, η εταιρία χρειάζεται αρκετά χρόνια για να αναπτύξει τους τίτλους της μιας και η εμμονή στην λεπτομέρεια την κάνει αυτό που είναι σήμερα. Μένει να δούμε αν οι ευχές των fans του πρώτου Bully θα εισακουστούν και θα δούμε έναν νέο τίτλο από την Rockstar.

Πως σας φαίνονται τα όσα έρχονται στην επιφάνεια για το Bully 2; Θα θέλατε να δείτε την συνέχεια του πρώτου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!