Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

H Μicrosοft έρχεται με το ID@Xbox Digital Showcase

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα event του ID@Xbox Digital Showcase, την ετήσια εκδήλωσή της επικεντρωμένη στα indie παιχνίδια, η οποία επιστρέφει σε μια εβδομάδα από τώρα, στις 29 Απριλίου, στις 10 AM PT / 1 PM ET / 6 PM BST.

Η εταιρεία λέει οτι το event θα περιλαμβάνει νέα trailer αλλά και gameplay videos από πολλούς indie τίτλους . Αυτό θα περιλαμβάνει το Social Sim Action RPG  Dungeons of Hinterberg της Microbird Games , το multiplayer action roguelite της Thunder Lotus  33 Immortals και το αφηγηματικό παιχνίδι περιπέτειας  Lost Records: Bloom and Rage της Don’t Nod ,  μεταξύ «πολλών άλλων». Επίσης περιμένουμε ίσως και περισσότερα από τον τίτλο Hollow Knight: Silksong 

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!