Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

H Lady Gaga θα υποδυθεί την Harley Quinn στο sequel του Joker (Φήμη)

Και ίσως η ταινία είναι και Musical

Και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί και επίσημα το Sequel του Joker όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το άρθρο κάποιες φήμες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ίσως προκαλέσουν ερωτήματα. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter η Lady Gaga η διάσημη pop star τραγουδίστρια είναι σε συζητήσεις αυτές τις μέρες ώστε να αναλάβει τον ρόλο της Harley Quinn στο νέο Joker.

To όνομα του σεναρίου που είχαν ποστάρει οι δημιουργοί είχε τον τίτλο Joker: Folie à Deux όπου ο Γαλλικός ορισμός μιλά για την ψύχωση δύο ατόμων και όλοι υπέθεσαν πως ίσως δούμε και την Harley Quinn στην ταινία.

Σίγουρα ξέρουμε πως αυτή η ταινία Joker κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος και την Harley Quinn θα την υποδυθεί διαφορετικός ηθοποιός από τις προηγούμενες ταινίες της DC.

Όμως πέρα λίγο από το παράξενο της υπόθεσης στο ότι ίσως αναλάβει τον ρόλο η Lady Gaga το πιο παράξενο είναι πως η ταινία ίσως είναι Musical.

Σαφώς πριν δούμε τις τελικές επιβεβαιώσεις μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο

H Lady Gaga πέρα από πετυχημένη στο είδος της τραγουδίστρια την έχουμε δει και στην περίφημη σειρά American Horror Story και στην ταινία A Star is Born με τον Bradley Cooper 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!