Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Game Recap: «Δύο χρόνια PS5 και Xbox Series X με τα ΩΡΑΙΑ και τα ΑΣΧΗΜΑ»

Google Pixel Fold: Λεπτομερή renders και τιμή κάνουν την εμφάνισή τους

Το πρώτο foldable smartphone της Google αναφέρεται εδώ και πολύ καιρό σε φήμες. Με βάση τις τελευταίες, η ονομασία του θα είναι Pixel Fold και θα κυκλοφορήσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, το αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας λέγεται οτι θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Μάιο μαζί με το Pixel Tablet. Πιο λογική ημέρα παρουσίασης θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι στο ετήσιο developer conference της Google, το Ι/Ο, το οποίο πάντα πραγματοποιείται μέσα στον Μάιο.

Σύμφωνα με τα πάρα πολλά renders που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, τα διαθέσιμα χρώματα του Pixel Fold θα είναι το μαύρο και το άσπρο που η Google λέει Obsidian και Chalk αντίστοιχα. Τα συγκεκριμένα 3D renders βασίστηκαν σε παλαιότερο υλικό χωρίς να έχουμε συνοδευτικά specs. Οι ανώνυμες πηγές που δημοσίευσαν αυτές τις φωτογραφίες υποστηρίζουν ότι η συσκευή θα έχει κορυφαίες επιδόσεις σε multitasking αλλά και κάμερα.

Επιπλέον, η τιμή του Pixel Fold έγινε γνωστή και έρχεται να… “ματσάρει” αυτήν του Galaxy Z Fold4 όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική τον Αύγουστο, δηλαδή 1799 δολάρια. Βέβαια, όταν θα κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο της Google, το Z Fold4 θα βρίσκεται περίπου 10 μήνες στην αγορά ήδη, οπότε θα πρέπει να έχει χαρακτηριστικά που θα το διαφοροποιούν από τον άμεσο ανταγωνιστή του.

Σύμφωνα με τα renders, η πίσω όψη θυμίζει πολύ τα πρόσφατα smartphones της Google. Το power button ενσωματώνει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ υπάρχουν και δύο ηχεία, ένα στο επάνω μέρος και ένα στο κάτω.

Δεν γνωρίζουμε τι από όλα αυτά θα υπάρχει στην τελική έκδοση της συσκευής αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το Pixel Fold αναμένεται να είναι ένα εντυπωσιακό smartphone.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή