Έτσι θα δεις το NBA All Star δωρεάν από το COSMOTE TV

Η COSMOTE TV, που μεταδίδει ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD τους αγώνες του NBA, δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε συνδρομητές σταθερής ή κινητής COSMOTE, να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου μπάσκετ, το NBA All-Star 2017, το οποίο κορυφώνεται με το All-Star Game, όπου συμμετέχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Giannis1

Για να απολαύσει κανείς όλο το θέαμα του NBA ALL STAR 2017, από την Παρασκευή 17/2 στις 9μμ έως την Δευτέρα 20/2 στις 9μμ, μπορεί να αποκτήσει σήμερα κιόλας προσωρινούς κωδικούς για να συνδεθεί στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, πριν εξαντληθούν! Πως;

  • Στείλε δωρεάν SMS στο 1256 από το COSMOTE κινητό σου γράφοντας “NBA”
  • Κάλεσε στο 13888 από το COSMOTE σταθερό σου, επιλέγοντας το 5 “για το NBA ALL STAR 2017” στο φωνητικό μενού

*Η διάθεση των κωδικών ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι τη Δευτέρα 20/2 στις 7:00μμ

Giannis2

Για χρήση σε κινητό τηλέφωνο smartphone ή tablet, θα πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή COSMOTE TV GO από το App Store ή το Google Play Store.

Εάν θέλεις να παρακολουθήσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, μπες στην ιστοσελίδα www.cosmotetvgo.gr. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα αναπαραγωγής (COSMOTE TV GO Player). Αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Από την Παρασκευή 17/2 μπορείς να επιλέξεις «Σύνδεση» στην υπηρεσία COSMOTE TV GO εισάγοντας τους κωδικούς που έλαβες.  Για τη λειτουργία της υπηρεσίας θα χρειαστεί να συνδεθεί κάτοχος μέσα από οποιοδήποτε δίκτυο Internet σταθερής τηλεφωνίας ή μέσω κινητού δικτύου.

Πηγή: Cosmote.gr

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Δείγμα από το Αrt Book του Fallout 4