Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
The Witcher 4
The Witcher 4

Για την CD Projekt υπάρχει πλέον μόνο το The Witcher 4

Έλα να πέσουν τα τσιμέντα!

Συν-οπαδοί του The Witcher 4 ενωθείτε! Ως μέρος της πρόσφατης έκθεσης κερδών της, η CD Projekt Red μας έδωσε μία εικόνα για την κατάσταση των τρεχόντων project της.

Τώρα που έχει ολοκληρωθεί η υποστήριξη για το Cyberpunk 2077, μετά και την κυκλοφορία του Phantom Liberty τον Σεπτέμβριο και την ανακοίνωση της Ultimate Edition η εστίαση της εταιρείας έχει μετατοπιστεί κατά αποκλειστικότητα ή τουλάχιστον κατά απόλυτη πλειοψηφία στο The Witcher 4 ή όπως αλλιώς θα καταλήξει να ονομάζεται.

Η έκθεση δείχνει ότι περίπου το 50% του εργατικού δυναμικού της CDPR ασχολείται τώρα με το «Polaris», το οποίο είναι η κωδική ονομασία του επόμενου παιχνιδιού Witcher. Το 35% των εργαζομένων είναι αυτή τη στιγμή «σε μεταγραφή». Αυτοί οι developers εργάζονταν προηγουμένως με όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το Cyberpunk και υποτίθεται ότι σύντομα θα τοποθετηθούν σε άλλα έργα, συμπεριλαμβανομένου του «Polaris».

Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι θα περάσει αρκετός καιρός για να δούμε το The Witcher 4 σε δράση, αλλά αυτή η αναφορά τουλάχιστον υποδηλώνει ότι η πλήρης παραγωγή θα ξεκινήσει σχετικά σύντομα.

Τι θέλετε από τον επόμενο τίτλο του The Witcher και πότε πιστεύετε ότι θα κυκλοφορήσει πραγματικά; Κάντε τις προβλέψεις παρακάτω στην ενότητα των σχολίων.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!