Το Gears 5 θα έχει στοιχεία Open-World και θα τρέχει σε 4K με 60 καρέ

Το studio ανάπτυξης του πολυαναμενόμενου Gears 5, The Coalition, έχει μιλήσει στο παρελθόν πως θέλουν το 5ο μέρος να είναι το καλύτερο μέρος της σειράς όπως και το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουν δημιουργήσει.

Και φαίνεται πως όντως το καταφέρνουν, αν βασιστούμε σε μια διαρροή ενός γνωστού Microsoft leaker. Σύμφωνα λοιπόν με τον Klobrille του ResetEra, βρέθηκε ένα επίσημο έγγραφο για την προώθηση του τίλου, το οποίο αναφέρει “ένα ταξίδι στον μεγαλύτερο και ομορφότερο κόσμο του Gears“, με έμφαση στην εξερεύνηση του κόσμου. Επίσης γίνεται αναφορά για διάφορες περιοχές όπως ερήμους, παγωμένες περιοχές όπως και βυθισμένα ερείπια.

Κάτι άλλο που τράβηξε την προσοχή πολλών είναι το γεγονός ότι θα τρέχει σε ανάλυση 4K με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και υποστήριξη HDR. Τονίζουμε πως δεν αναφέρεται επιλογή μεταξύ ανάλυσης 4Κ ή 60 καρέ (όπως στο Gears 4), αλλά ότι τρέχει σε 4Κ με 60fps, κάτι που λογικά θα αφορά μόνο το One X μοντέλο.

Βέβαια όλα αυτά παραμένουν μη επιβεβαιωμένα και θεωρούνται ακόμη φήμες. Το link όπου βρέθηκε το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλέον νεκρό και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε οι ίδιοι αν πρόκειται για κάτι πραγματικό ή πλαστό από χρήστη. Υπομονή όμως καθώς η E3 2019 είναι πολύ κοντά!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ανακοινώθηκε το Far Cry Primal (Trailer)