Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»

Galaxy Z Fold5: Εμφανίστηκε σε renders

Μικρές οι διαφορές με το Z Fold4

H Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το Galaxy Z Fold5 νωρίτερα από,τι περιμέναμε -σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές- και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τον Κορεάτη κολοσσό σχετικά με το πώς θα μοιάζει ή τι χαρακτηριστικά θα φέρει, έρχονται τα πρώτα 5Κ renders από τον Onleaks που μοιράστηκε και ένα video 360 μοιρών του αναδιπλούμενου smartphone.

Η συσκευή μοιάζει εντυπωσιακά με τον προκάτοχό του, το Z Fold4 και με την πρώτη ματιά πιθανόν κάποιος να μην μπορεί να δει τις διαφορές. Παρόλα αυτά, μετά από πιο προσεκτική ματιά μπορείτε να διακρίνετε ότι το LED flash που είχε τοποθετηθεί μέσα στο island της κάμερας του Z Fold4, τώρα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά την επάνω κάμερας του Z Fold5.

Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με το περσινό αναδιπλούμενο της Samsung, θα παρατηρείται στον μηχανισμό του μεντεσέ. Το Fold5 φημολογείται ότι θα έχει μεντεσέ σε στυλ σταγόνας ώστε να μειωθεί το κενό όταν το smartphone είναι διπλωμένο και να κρύβεται η τσάκιση όταν η συσκευή είναι ξεδίπλωτη.

Η πηγή αναφέρει ότι ότι το Z Fold5 θα έχει διαστάσεις 154,9 x 129,9 x 6,3 χιλιοστά όταν είναι ξεδίπλωτο και 154,9 x 67,1 x 13,5 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο. Το πάχος του θα ανέρχεται στα 13,4 χιλιοστά διπλωμένο. Η εσωτερική οθόνη περιμένουμε να είναι στις 7,6 ίντσες ενώ η εξωτερική αναμένεται στις 6,2 ίντσες. Οι διαστάσεις είναι ίδιες όπως και στο Z Fold4 αλλά λόγω των λίγο μικρότερων συνολικών διαστάσεων, τα bezels της συσκευής αναμένονται λεπτότερα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Z Fold5 είναι μέσα στον Ιούλιο μαζί με το Galaxy Z Flip5 άρα περιμένουμε περισσότερο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!