Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Galaxy Z Fold3: Περνάει από drop test, ανοιχτό και κλειστό

Τα drop tests των συσκευών έχουν γίνει της μόδας τελευταία, αφού δίνουν κάποια σχετική πληροφόρηση στον κόσμο που σκοπεύει να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει smartphone, για το πόσο ανθεκτικό είναι αυτό σε πτώσεις, γρατσουνιές και ατυχήματα.

Ενώ τα συμβατικά smartphones συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο στις πτώσεις, συνήθως σπάνε οι οθόνες, το ερώτημα είναι τι συμβαίνει στα foldable smartphones όταν πέσουν υπό συγκεκριμένες γωνίες είτε είναι ανοιχτά είτε κλειστά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τι παθαίνει το Galaxy Z Fold3 όταν πέσει από διαφορετικά ύψη και γωνίες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Samsung κατασκεύασε το Z Fold3 από Armor Aluminium που προσδίδει μία αντοχή κατά 10% περισσότερη σε σχέση με το αλουμίνιο σειράς 7000 που χρησιμοποιείται συνήθως στα τηλέφωνα. Οι εξωτερικές πλευρές καλύπτονται από Gorilla Glass Victus, το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η Corning.

Όταν η συσκευή είναι κλειστή, μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά, όπως θα άντεχε και ένα κανονικό smartphone στις πτώσεις, χάρη στο μέταλλο και το γαυλί που προαναφέραμε. Τι συμβαίνει, όμως, αν το ρίξουμε ανοιχτό με την μεγάλη εσωτερική οθόνη εκτεθειμένη; Η νέα PET προστατευτική μεμβράνη της οθόνης είναι κατά 80% πιο ανθεκτική σε σχέση με το Galaxy Z Fold2 αλλά είναι από μόνο του αρκετό αυτό;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε ότι το Galaxy Z Fold3 είναι πιο ανθεκτικό από,τι μπορεί να νομίζουμε λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!