Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Galaxy S24 Ultra: Renders αποκαλύπτουν το design του

Ο γνωστός για τα leaks του @OnLeaks σε συνεργασία με το @SmartPrix παρουσίασε renders σχεδιασμένα με τη βοήθεια υπολογιστή για την νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S24 Ultra.

Τα CAD renders αποκαλύπτoυν όλο τον σχεδιασμό της συσκευής και, όπως αναμενόταν από τις διάφορες φήμες και αναφορές, το Galaxy S4 Ultra θα μοιάζει πάρα πολύ με τον προκάτοχό του.

Υπάρχουν τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος με την ίδια διάταξη ενώ και περιμετρικά το σασί μοιάζει ίδιο με το Galaxy S23 Ultra. Η μπροστινή όψη του τηλεφώνουν μοιάζει περισσότερο επίπεδη από πέρσι και αυτή, μάλλον, θα είναι και η μεγαλύτερη διαφορά τους σχεδιαστικά.

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung μείωσε τα περιθώρια τόσο ώστε το Galaxy S24 Ultra να γίνει ένα από τα smartphones με τα μικρότερα bezels. Θα είναι συμμετρικά, κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους το κάτω bezel θα έχει το ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα. Η εταιρεία αναμένεται να ενσωματώσει τιτάνιο στην κατασκευή κάνοντάς το λίγο ελαφρύτερο σε σχέση με το ήδη υπάρχον μοντέλο. Λόγω των μικρότερων bezels θα είναι πιο κοντό αλλά πιο φαρδύ σε σχέση με το Galaxy S23 Ultra.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μένει να δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν και στο θέμα του hardware και αν θα κινηθεί και εκεί η Samsung σε μικρές αλλαγές όπως είδαμε να κάνει φέτος στο Fold 5 σε σχέση με το Fold 4.

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!