Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το Xbox θέλει να εισβάλει στο PlayStation | Game Recap #147»

UnoDNS: Απολαύστε δωρεάν online τηλεόραση

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή να παρακολουθήσετε μία πλειάδα ξένων καναλιών;

250647260_640

Πώς σας φαίνεται η ελληνική τηλεόραση; Σας ευχαριστούν τα προγράμματα, οι ειδήσεις, οι εκπομπές και οι ταινίες της; Τι θα λέγατε αν μπορούσατε από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (φορητή ή μη) να παρακολουθήσετε μία πλειάδα ξένων καναλιών από τα πιο γνωστά μέχρι κανάλια με περιεχόμενο που δεν περνούσε από το μυαλό σας ότι υπάρχουν; Αν σας… ιντριγκάρει η ιδέα τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το UnoDNS της UnoTelly.
H Unotelly είναι μία υπηρεσία η οποία προσφέρει ακριβώς αυτό που περιγράψαμε παραπάνω. Την δημόσια αλλά και συνδρομητική τηλεόραση του εξωτερικού, μόλις μερικά “clicks” μακρυά. Σίγουρα, οι πιο “ψαγμένοι” θα γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι on demand υπηρεσίες με live streaming περιεχόμενο όπως το Netflix, το Hulu και λοιπά. Για όσους δεν έχουν ιδέα τι προσφέρουν αυτά τα online κανάλια, θα καταλάβετε μέσα από το review μας για το UnoDNS.

uno2

Το UnoDNS, όπως μαρτυράει και το όνομά του, είναι ένα Domain Name σύστημα το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο διάφορων καναλιών (όπως αυτά που αναφέραμε παραπάνω) όπου και αν βρίσκονται. Όσο πλούσιο περιεχόμενο και αν έχουν τα δεκάδες κανάλια του εξωτερικού, δυστυχώς οι υπηρεσίες τους δεν λειτουργούν στην Ελλάδα. Είναι μπλοκαρισμένες. Αυτό παρακάμπτεται εύκολα μέσω του UnoDNS με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε streaming χρησιμοποιώντας όλη την ταχύτητα που σας διαθέτει ο πάροχός σας καθώς (και χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε με τεχνολογικούς όρους) η υπηρεσία χρησιμοποιεί σύστημα DNS και όχι Virtual Private Network (VPN) τα οποία κατά κύριο λόγο έχουν πολύ μικρή ταχύτητα και κάνουν την εμπειρία live streaming κακή έως απαγορευτική. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο, για μας, χαρακτηριστικό της υπηρεσίας αυτής. Δεν χρειάζεται να είστε κολλημένοι μπροστά στο PC ή το laptop σας για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας κανάλι αφού το UnoDNS μπορεί και λειτουργεί σε όλες, σχεδόν, τις συσκευές και πλατφόρμες. Έχετε iPhone, iPad, Apple TV, Android smartphone ή tablet; Κανένα πρόβλημα. Αν πάλι είστε από αυτούς που χρησιμοποιούν τις κονσόλες τους για να απολαμβάνουν ψηφιακό υλικό είτε σε PS3, Xbox 360, Wii U μπορείτε με την ίδια άνεση να δείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση οι νέες  Smart TVs που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.
Και αν όλα αυτά σας εξάπτουν την φαντασία, περιμένετε να διαβάσετε τα κανάλια τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε. Από History Channel και Discovery Channel για τα αγαπημένα σας ντοκιμαντέρ, μέχρι Fox, HBO, FX, AMC κ.λ.π για τις αγαπημένες σας σειρές και φυσικά πληθώρα άλλων Αμερικάνικων και Βρετανικών καναλιών με ταινίες, αθλητικά γεγονότα, παιδικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δείτε αναλυτικά τα κανάλια που υποστηρίζονται (και είναι μπλοκαρισμένα για τη χώρα μας) εδώ.

Netflix960-620x348

Για να παρακολουθήσετε όλο αυτό το περιεχόμενο θα πρέπει, φυσικά, να είστε συνδρομητής στο UnoDNS. Υπάρχει η δοκιμαστική δωρεάν περίοδος των 8 ημερών με την οποία μπορείτε να πάρετε μία γεύση για όλα αυτά που γράφουμε. Μετά από τη λήξη της δωρεάν περιόδου θα πρέπει να γίνετε “premium” χρήστης και με ένα ποσό των $4.95 τον μήνα (ή και λιγότερο αν επιλέξετε 3μηνο, 6μηνο ή χρόνο) να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε την υπηρεσία. Εκτός από το Premium πακέτο, υπάρχει και το Gold με $7.95 το μήνα με τη διαφορά ότι το Gold πακέτο περιέχει μια Bonus VPN υπηρεσία για πρόσβαση σε Αγγλικά /Αμερικάνικα websites που δεν υποστηρίζονται από την υπηρεσία όπως και επίσης δίνει την δυνατότητα σε Android χρήστες να κατεβάζουν applications από το Αμερικανικό και το Αγγλικό Google Play Store. Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο εδώ. Η υπηρεσία εγγυάται και 100% επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά του UnoDNS.
Η εγκατάσταση είναι εύκολη και δεν θα σας πάρει παραπάνω από μερικά λεπτά ενώ στο unotelly.com μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!