Πρώτες φωτογραφίες της reboot ταινίας του Resident Evil και μας χτύπησαν στο συναίσθημα

Ανυπομονούμε!

Ομολογουμένως οι τελευταίες ταινίες Resident Evil από τη Sony Pictures ήταν υπερβολικές, «φλύαρες», κακές όπως θέλετε πείτε τες νομίζω πως λίγοι είναι αυτοί που θα διαφωνήσουν. Όμως το Resident Evil αναμένεται να μας συστηθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη, πάλι από την Sony Pictures σε συνεργασία με την Constantin Film και μάλιστα με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, πριν από λίγες ημέρες, είχαμε και κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο που όσοι έχετε μεγαλώσει (σαν και του λόγου μου) με τη σειρά παιχνιδιών Resident Evil δεν γίνεται να μην σας χτυπήσουν στο συναίσθημα.

Ποιο πάνω βλέπουμε το πασίγνωστο ελικόπτερο S.T.A.R.S. που μας παραπέμπει έμμεσα και άμεσα στο arklay forest και την Spencer Mansion που πρωτοεμφανίστηκε το 1996 στο πρώτο Resident Evil.

Παραπάνω βλέπουμε το ποστάρισμα της Sony στο Twitter για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων κάνοντας μας να ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της.

Τέλος, σκηνοθέτης της ταινία είναι ο Johannes Roberts, γνωστός για τα 47 Meters Down και The Strangers: Prey at Night, ο οποίος μάλιστα έχει υποσχεθεί ότι η ταινία θα είναι horror και όχι action (αμήν!). Στην ταινία επίσης θα συναντήσουμε τους Kaya Scodelario (Maze Runner), ως Claire Redfield, την Hannah-John Kamen (Ant-Man and the Wasp), ως Jill Valentine και τον Tom Hooper (The Umbrella Academy), ως Albert Wesker. Ακόμη το cast των ηθοποιών συμπληρώνουν οι Donal Logue (Sons of Anarchy), Avan Jogia (Zombieland: Double Tap), Robbie Amell (Upload, The Babysitter) και Neal McDonough (Arrow, Legends of Tomorrow, Yellowstone).

Να ευχαριστήσουμε και το gazzetta.gr για κάποιες πληροφορίες για την ταινία και το cast.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Το Οppo Α77 ανακοινώνεται σύντομα και θα έχει 16MP selfie camera