Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

[Φήμη] Το Galaxy Watch5 Pro θα έχει τεράστια μπαταρία

Η σειρά Galaxy Watch4 αποτελείται από εξαιρετικά (για πολλούς τα κορυφαία Android) smartwatches με πάρα πολλές δυνατότητες και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Έχουν, όμως, ένα μεγάλο αρνητικό. Φυσικά, αναφερόμαστε στην μπαταρία τους. Η Samsung το γνωρίζει αυτό και, σύμφωνα με πρόσφατη φήμη, η νέα σειρά Galaxy Watch5 θα κυκλοφορήσει με μεγαλύτερες μπαταρίες.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φήμη αναφέρει ότι εκτός από το Watch5 και το Watch5 Classic, θα δούμε και μία κορυφαία έκδοση, το Watch5 Pro που θα ενσωματώνει τεράστια μπαταρία 572mAh. Μπορεί να σας φαίνεται μικρός ο αριθμός αλλά αν αναλογιστούμε ότι τα μεγαλύτερα Watch4 και Watch4 Classic έχουν χωρητικότητα μπαταρίας 351mAh, καταλαβαίνετε αμέσως τη διαφορά αφού μιλάμε για σχεδόν 60% μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Μία μεγαλύτερη μπαταρία λογικά σημαίνει και αυξημένη τιμή σε σχέση με τον προκάτοχο που ούτως ή άλλως είχε αυξημένη τιμή.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τη συγκεκριμένη φήμη, ο αριθμός SM-R925 εμφανίστηκε σε φορέα πιστοποίησης στην Κορέα. Αυτό σημαίνει ότι συσκευή με τον συγκεκριμένο αριθμό μοντέλου έχει ήδη μπει σε παρασκευή και επειδή ξεκινάει από “R” γνωρίζουμε ότι είναι wearable συσκευή.

Μέχρι την παρουσίασή τους έχουμε πολύ χρόνο ακόμα οπότε θα έπρεπε να κρατάμε τις όποιες επιφυλάξεις μας για τα παραπάνω.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή