[Φήμη] Το Borderlands 3 έρχεται μέσα στο 2019

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το Borderlands 3 αν αναλογιστούμε και την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανα οι προκάτοχοι του. Η GearBox κατά καιρούς μας έχει δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τρίτο μέρος της σειράς αλλά σίγουρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το δημοφιλές franchise.

Έτσι νέες φημές έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το κανάλι Triple S League στο Youtube όπου όπως ισχυρίζονται σύμφωνα με δύο έγκυρες πηγές το παιχνίδι άρχισε ήδη να μεταφράζεται σε διαφορετικές γλώσσες ώστε να εκδοθεί και στις αντίστοιχες χώρες. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι αυτό  το στάδιο προφανώς έρχεται όταν όλο το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού είναι κατά κάποιο έτοιμο προς την τελική του έκδοση. Φυσικά πολλές πληροφορίες ίσως να μην μάθουμε καθώς σίγουρα η GearBox θα ετοιμάζει μια μεγάλη ανακοίνωση για το πετυχημένο Franchise αν είναι να έρθει σύντομα κοντά μας. Επίσης οι δύο αυτές πηγές επικαλούνται πως το παιχνίδι θα το δούμε μέσα στο 2019.

Πάντως η ημερομηνία έκδοσης δεν διαφέρει και πολύ ύστερα και από την δήλωση του CEO της Τake-Two Strauss Zelnick που ανέφερε ότι το Borderlands 3 είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους και όπως είπε η έκδοση του πιθανόν να έρχοταν στο οικονομικό έτος του 2020 το οποίο ουσιαστικά είναι στην περίοδο μεταξύ της 1η Απριλίου 2019 έως την 30 Μαρτίου του 2020.

Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρα και όλα αυτά μπορεί να είναι φήμες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
[Φήμη] H Telltale Games ετοιμάζεται να φέρει περισσότερα παιχνίδια στο Switch