Φήμη: Το Bloody Palace του Devil May Cry 5 θα περιλαμβάνει multiplayer

Εκεί παραπέμπουν στοιχεία που ανακαλύφθηκαν στον κώδικα του Devil May Cry 5, κάνοντας τήν προσθήκη του Bloody Palace μέσα στη χρονιά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Κάποιοι δαιμόνιοι (το πιάσατε;) gamers στο Reddit ανακάλυψαν στοιχεία στον κώδικα τού Devil May Cry 5 που μαρτυρά πράγματα για το επερχόμενο Bloody Palace DLC, το δωρεάν mode που θα προστεθεί στο παιχνίδι αργότερα μέσα στη χρονιά.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το mode θα επιτρέπει πλήρες, συγχρονισμένο co-op, κάτι που σε ένα βαθμό κάνει και το βασικό παιχνίδι στο Story Mode του όταν, ανά διαστήματα, παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στις μάχες σου.

Βέβαια, οι ίδιοι ανακάλυψαν ακόμη περισσότερα στα αρχεία του παιχνιδιού, κι εδώ θα βάλω ένα τεράστιο SPOILER TAG για όσους δεν το έχουν τερματίσει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SPOILER TAG (σε περίπτωση που δεν το διαβάσατε παραπάνω)

Ακόμη εδώ; Με δική σας ευθύνη. Ανακάλυψαν λοιπόν, πως ο Vergil ενδέχεται να είναι playable στο Bloody Palace, καθώς το ήδη εξελιγμένο moveset του (για ένα απλό boss) φαινόταν «ύποπτο».

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ SPOILERS

Κάθε προσθήκη στο Devil May Cry 5 είναι καλοδεχούμενη, και δη αν ακούγεται τόσο συναρπαστική, καθώς η συνεργασία με άλλον παίκτη μέσα στη μάχη μπορεί να μεταφραστεί σε εξωφρενικά και εντυπωσιακά συνεργαστικά combos. Αναμένουμε νεότερα από την Capcom, λοιπόν.

More Stories
Το Pixel 3 XL αποκτά και δεύτερο notch!