[Φήμη] To Battlefield 6 μπορεί να μην έχει Campaign Mode

Σίγουρα υπάρχει πολύς ενθουσιασμός με την ανακοίνωση του Battlefield 6 και τον μελλοντικό ερχομό του γιατί μη ξεχνάμε πως είναι ένα franchise το οποίο απασχολεί εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο. Φυσικά όλοι έχουμε συνηθίσει τις ιστορίες του Campaign που μας έχουν προσφέρει τα παιχνίδια αλλά φυσικά πάντα πλαισιονόταν και από ένα εξαιρετικό Multiplayer mode. Παρά το γεγονός πως το Battlefield 5 δέχθηκε κάποιες αρνητικές κριτικές ως προς το Multiplayer παρ’ όλα αυτά είχε ένα ενδιαφέρον Campaign.

Ωστόσο ο Tom Henderson o οποίος ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια με την σειρά, αρχίζει και μας τονίζει σύμφωνα με πληροφορίες πως σε αναφορές της η EA ίσως έχει αποκλείσει το κομμάτι του campaign.

Εδώ είναι σημαντικό να θυμηθούμε για το πως η πανδημία ίσως επηρεάσει και τον χρόνο ανάπτυξης του Battlefield 6, όπου θα μπορούσε κάπως να εξηγήσει και την απουσία του campaign. Ωστόσο ο Henderson επιμένει πως σε πρόσφατες οικονομικές συσκέψεις της ΕΑ δεν ανέφεραν πουθενά για το Single Player κομμάτι παρά μονό για τις πολλές πτυχές που θα προσφέρει ο τίτλος αλλά δεν στάθηκαν κάπου συγκεκριμένα.

Φυσικά όπως λέει και ο ίδιος το ότι δεν ακούσαμε κάτι δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι αναγκαστικά δεν θα έχει campaign mode. Προς το παρών δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΑ ή την DICE οπότε όλα αυτά μπορεί να θεωρηθούν εικασίες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή : Gamerant

More Stories
Η απελευθέρωση του Hideo Kojima από την Konami και το βραβείο που τόσο άξιζε