[Φήμη]: Ούτε τα Galaxy S21 θα έχουν φορτιστή και ακουστικά στο κουτί

Σύμφωνα με αναφορές προερχόμενες από την πατρίδα της Samsung, ο κολοσσός από την Νότια Κορέα αναμένεται να… ακολουθήσει τα χνάρια της Apple και να μην τοποθετήσει ούτε ακουστικά ούτε φορτιστή στο κουτί την νέας σειράς της, Galaxy S21.

Συγκεκριμένα, τα reports έρχονται από την ChosunBiz και επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία θα αφήσει μόνο το καλώδιο USB-C μέσα στο κουτί των νέων της κορυφαίων smartphones. Βέβαια η τελική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί.

Η Samsung μέχρι τώρα προσέφερε ενσύρματα ακουστικά, καλώδιο USB και φορτιστή στο κουτί της S σειράς κάθε χρόνο από το πρώτο Galaxy S έως και το Galaxy S20. Η όλη συζήτηση θα ξεκινήσει με βάση το αν η Samsung το πράττει προς όφελος του περιβάλλοντος ή προς όφελος της… τσέπης της αφού με μικρότερο κουτί θα αυξηθούν οι αποστολές και θα βγάζει και κέρδος από τις πωλήσεις φορτιστών ξεχωριστά.

Μένει να φανεί στην πράξη το δρόμο που θα ακολουθήσουν οι Νοτιοκορεάτες αλλά και αν η αφαίρεση ακουστικών και φορτιστή θα ισχύει και για τις mid και low κατηγορίες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή

More Stories
Το Halo 5 αντιγράφει… Battlefield 1